Concert Magnificat op 26 en 27 november

concert Maginificat
In mei 2015 heeft het Culemborgs Kamerkoor een bezoek gebracht aan Lille en daar een concert gegeven met het Franse koor Ensemble vocal Laudisti. Dit semi-professionele koor uit Lille o.l.v. Antoine Dubois heeft in het laatste weekend van november een tegenbezoek aan Culemborg gebracht. We gaven gezamenlijk twee concerten, in Culemborg en in Vleuten, waarin o.a. het Magnificat van Vic Nees werd uitgevoerd. Het Culemborgs Kamerkoor stond onder leiding van Hein Franssen. Medewerking was er van Tjitske Kwakkel-Homma, altviool.

We bedanken hierbij het publiek voor jullie aanwezigheid en we vonden het leuk om ook na afloop de reacties te horen. De toehoorders bleken zeker ook Vic Nees erg te waarderen. Blijkbaar kunnen we met deze muziek die niet heel vaak te horen is, het publiek verrassen en boeien. En daarmee is onze missie weer geslaagd!