Succesvol concert Petite Messe Solennelle op 11 juni

Rossini

Op zondagmiddag 11 juni werd op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd de Petite Messe Solennelle van Rossini ten gehore gebracht, een mis vol humor en Italiaanse luchtigheid, afgewisseld door mooie aria’s en koorfuga’s.

De mis werd uitgevoerd door musici en solisten uit de regio, met een groot aandeel voor het Culemborgs Kamerkoor o.l.v. dirigent Hein Franssen. Solisten waren Ellen van Beek (mezzosopraan), Marianne Koopman (alt), Jeroen de Vaal (tenor) en Bas Kuijlenburg (bas). De muzikale begeleiding was in handen van Ineke Geleijns en Maurick Reuser op piano, en Jonathan Kooman op harmonium.

Het koor kijkt terug op een succesvol optreden voor een uitverkochte zaal en bedankt de aanwezigen voor het applaus hun leuke reacties na afloop.

De organisatie van het concert was in handen van Theaterkantoor.nl.