passieconcert

Dirigent: Dick Duijst
Met medewerking van: Wolfgangng Lange (hobo), Thailo van Ree (viool), Jaël Vuyk (viool), … … (altviool), Suzanne de Graaf (cello), Lonneke Regter (contrabas), Mark van Acht (fagot), Akiko Kasana (fagot) en Yn Nagayame (orgel) en vocale solisten: Persephone Abbott (sopraan), Hans van Dijk (tenor), Jeroen de Vaal (tenor) en Michiel Meyer (bas)

Dit programma is uitgevoerd te: Barendrecht, Nederlands Hervormde kerk, zaterdag 20 maart 1999
Tiel, Maartenskerk, zondag 21 maart 1999
Culemborg, R.K. Barbarakerk, zondag 21 maart 1999

Programma:

• Jan D. Zelenka (1679-1745) - delen uit "Lamentationes pro hebdomada sancta", voor vocale solisten en orkest.
  • Georg Ph. Telemann (1681-1767) cantate "Herzlich tut mich verlangen", voor koor, tenor- en bassolist en strijkers
  • Thomas Selle- Johannes Passion, voor koor, solostemmen, en instrumantaal ensemble