Wilt u lid worden van het Culemborgs Kamerkoor?

Af en toe vertrekken er leden, maar elk jaar mogen we ook enkele nieuwe leden verwelkomen, waarbij blijkt dat men zich vrij snel 'thuis' voelt bij het CKK. De sfeer op de repetities is ontspannen, maar (voor en na de pauze) wordt er wel gewerkt!
Als u van zingen houdt en daar actief mee bezig wilt zijn, dan heten we u graag welkom bij het CKK. Door de dirigent wordt bepaald in welke stemgroep u het beste past: sopraan of alt (vrouwen), tenor of bas (mannen). Als er geen plaats in een stemgroep is, kunt u wel (na een geslaagde stemtest) op de wachtlijst geplaatst worden.

Verdere informatie die voor het lidmaatschap van belang is:
Repetities:
De repetities vinden plaats op donderdagavond in de Nederlands Gereformeerde Kerk te Culemborg (voormalige synagoge) aan de Jodenkerkstraat van 20:00u tot 22:15u.
Zelfstudie:
Enige zangervaring is gewenst. Van leden wordt verwacht dat zij de stukken die ingestudeerd worden, thuis voorbereiden. Het is niet noodzakelijk dat u 'van blad' kunt zingen (maar erg handig voor uzelf is dat natuurlijk wel). Als u maar zelfstandig uw partij kunt instuderen (bijv met behulp van een instrument). Op de repetities kan dan meteen muziek gemaakt worden en behoeft weinig tijd aan afzonderlijke partijen besteed te worden.
Contributie:
Voor de contributiebetaling wordt door de leden een incassomachtiging getekend. De penningmeester int de contributie per kwartaal.
Optredens:
Gemiddeld zo'n vier keer per jaar zowel binnen als buiten Culemborg. Er zijn enkele 'avondvullende' activiteiten en ook korte optredens.
Contactadres:
Secretariaat Culemborgs Kamerkoor