Publiek en koor genoten van kerstconcerten

Op zaterdag 8 en zondag 9 december gaf het Culemborgs Kamerkoor onder leiding van Leenke de Lege kerstconcerten in de Lutherse kerk aan de Achterstraat 2 in Culemborg.

Het programma bestond uit kerstliederen uit de Duitse, Engelse en kerkslavische traditie die werden gevolg door de aantrekkelijke muziek van Benjamin Britten: de Ceremony of Carols.

Beide dagen zat de kerk helemaal vol, het publiek genoot en beloonde koor dirigent en harpiste Kerstin Scholten met een staande ovatie.

We bedanken alle toehoorders voor hun aanwezigheid en de leuke reacties na afloop. We zien u graag terug in juni bij ons volgende concert.

Op de foto zie je het koor tijdens de voorbereidingen in de Lutherse kerk.