Mannelijke koorzangers gevraagd

Het Culemborgs Kamerkoor zoekt goed zingende mannen koorzangers, vooral tenoren, voor ons lopende project.
Profiel: man, noten lezend (liefst ook redelijk van blad), ervaring met zingen in een kamerkoor of ander goed amateurkoor.
Ter ondersteuning zijn er MIDI-files beschikbaar. Repetities zijn vanaf 7 maart, op donderdagavond van 20.00 – 22.15 uur, in Culemborg. Concert is op 15 juni 2019 (lengte: een klein uur).

Het programma bestaat uit muziek van Hassler, Monteverdi, Vaughan Williams en Poulenc. Deelname kost €80 + €22 voor de aanschaf van de Chansons Françaises.
Aanmelden en meer info: bij Yolande van Heesewijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of dirigent Leenke de Lege (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)