Project 'Ceremony' zoekt bassen en tenoren

Ben jij een tenor of bas met enige koorervaring en muzikaal gevoel? Zing dan mee met het kerstconcert van het Culemborgs Kamerkoor o.l.v. Leenke de Lege. Programma o.a.: The Ceremony of Carols van Benjamin Britten. Het afsluitende concert is op zaterdag 8 december.
Je kunt meedoen vanaf de eerste repetitie na de zomervakantie: donderdagavond 30 augustus. Later instappen is ook mogelijk, maar wel afhankelijk van ervaring en of je de muziek snel kunt instuderen. De kosten zijn €8,- per repetitieavond.
Deelname is heel eenvoudig: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld of je bas of tenor bent en wanneer je kunt beginnen. Bellen met het secretariaat kan ook: 0345-534228 .