Zin in het nieuwe project?

Het Culemborgs Kamerkoor bereidt zich voor op een nieuw concert op zaterdag 15 juni 2019. Het programma zal bestaan uit onder meer de ‘Chansons Françaises’ van Francis Poulenc en de ‘Five English Folk Songs’ van Vaughan Williams. We zijn hiervoor nog op zoek naar tenoren en bassen die ons vaste koor bij dit concert kunnen versterken. Onze repetitieavond is donderdag, van 20.00-22.15 uur in de Voormalige Synagoge, St. Janskerkhof 1 in Culemborg.  Ook een studiedag met aandacht voor zang- en stemtechniek en koorvorming is hierbij inbegrepen.

Heb je interesse, neem dan contact op met Leenke de Lege (dirigent). E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.