huidig project

In het huidige project werken we aan een kerstprogramma dat o.a. het bekende 'Ceremony of Carols' van Benjamin Britten bevat. Tenoren en bassen kunnen zich nog aanmelden om mee te doen. Bel daarvoor het secretariaat: 0345-534228.

het volgende project

De invulling van het volgende project (start januari 2019) is op dit moment nog niet vastgesteld.  

algemene informatie over projecten

Als een gewoon lidmaatschap niet tot de mogelijkheden behoort maar u bent wel geïnteresseerd, dan biedt het CKK de mogelijkheid om op projectbasis mee te zingen. Wat u daarover verder moet weten:

Stemtest:
Er wordt een stemtest door de dirigent van het CKK afgenomen om na te gaan of u deel kunt nemen aan het project en om de indeling bij een stemgroep te bepalen. Bij overaanmeldingen in een stemgroep kan het voorkomen dat we niet alle aanmedlingen kunnen honoreren.
Repetities:
De repetities vinden plaats op donderdagavond in de Nederlands Gereformeerde Kerk te Culemborg (voormalige synagoge) aan de Jodenkerkstraat van 20:00u tot 22:15u. Verder worden er een of twee repetitiezaterdagen gepland.
Zelfstudie:
Er wordt verwacht dat u thuis studeert volgens een rooster dat aan u uitgereikt wordt.
Kosten:
Net als vaste leden betaalt u tijdens het project contributie, projectcontributie wordt per project vastgesteld. U betaalt meteen na uw toetreden voor het gehele project. Soms zijn er bijkomende kosten voor de bladmuziek.
Concerten:
Elk project wordt afgesloten met een of twee concerten.
Contactadres:
U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij het secretariaat van het Culemborgs Kamerkoor. Zie verder de contactpagina van deze site.

(c) klsvrt