algemene informatie over projecten

Als een gewoon lidmaatschap niet tot de mogelijkheden behoort maar u bent wel geïnteresseerd, dan biedt het CKK de mogelijkheid om op projectbasis mee te zingen. Wat je daarover verder moet weten:

Stemtest:
Er wordt een stemtest door de dirigent van het CKK afgenomen om na te gaan of je deel kunt nemen aan het project en om de indeling bij een stemgroep te bepalen. Bij overaanmeldingen in een stemgroep kan het voorkomen dat we niet alle aanmeldingen kunnen honoreren.
Repetities:
De repetities vinden plaats op donderdagavond in de Nederlands Gereformeerde Kerk te Culemborg (voormalige synagoge) aan de Jodenkerkstraat van 20:00u tot 22:15u. Verder worden er een of twee repetitiezaterdagen gepland.
Zelfstudie:
Er wordt verwacht dat je thuis studeert volgens een rooster dat aan je uitgereikt wordt.
Kosten:
Net als vaste leden betaalt je tijdens het project contributie, de kosten zijn €8,- per repetitieavond. Soms zijn er bijkomende kosten voor de bladmuziek.
Concerten:
Elk project wordt afgesloten met een of twee concerten.
Contactadres:
Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij het secretariaat van het Culemborgs Kamerkoor. Zie verder de contactpagina van deze site.

(c) klsvrt

Door op OK te klikken gaat u akkoord met het gebruik van cookies door deze site.
Ok